• menu

Nieuwsoverzicht

Wil jij ook overal bij zijn?

Ons zusje Crowd Support zoekt zelfverzekerde evenementen- beveiligers! Ben jij gek op hectiek en anderen graag tot dienst, maar staat bij jou de veiligheid altijd voorop? Ben jij enthousiast en kun je gemakkelijk schakelen? Weet jij als geen ander het overzicht te bewaren, is informeren jouw tweede natuur ? Ben jij in het bezit van geldige beveiligingspapieren en een permanent vriendelijk gezicht? Dan behoor jij tot die bijzondere groep evenementenbeveiligers die Crowd support zoekt. Zelfverzekerde evenementenbeveiligers die bij uiteenlopende evenementen en activiteiten - alleen of met collega's – de beveiliging voor hun rekening willen nemen.

Lees meer 

Safety Group team Blue, Green, Yellow en Red op Hard Bass

De frequente bezoeker van Hard Bass weet dat dit hardstyle-event ieder jaar in het teken staat van vier gelegenheidsformaties: team Green, team Yellow, team Red en team Blue. Afgelopen zaterdag waren ook wij vanuit de Safety Group aanwezig met onze eigen vier teams. Niet achter de draaitafels, wel achter de schermen. Om te zorgen voor optimale bereikbaarheid en veiligheid van dit evenement. Traffic Support was hierin natuurlijk ons Team Yellow, niet te missen in de gele outfits. Onze verkeersregelaars zorgden ervoor dat de tienduizenden bezoekers van het uitverkochte Hard Bass ten eerste het feestje konden vinden en ten tweede hun auto vlotjes konden parkeren, aan de hand van een goed doordacht verkeers- en vervoersplan.

Lees meer 

Dreamfields 2017

Dreamfields Festival krijgt er in 2017 een zusje bij. Dit jaar kun je namelijk niet een maar twee dagen genieten van Dreamfields Festival. Naast de spectaculaire zaterdag zoals we die gewend zijn van Dreamfields presenteert Matrixx dit jaar voor het eerst ook Dreamfields Sunday! Op Dreamfields Sunday komen drie area’s in de welbekende prachtige Dreamfields sfeer met een mix van live-artiesten, pop, dance, feest en foute muziek van de DJ’s van Q-Music. Net als voorgaande jaren verzorgd OnlineTicket de voorverkoop van parkeer- en pendelbustickets voor Dreamfields Festival en kunnen ook organisatoren van busreizen weer bij OnlineTicket terecht voor alle touringcarinformatie.

Lees meer 

Trees for traffic succesvol initiatief

 Trees for Traffic succesvol initiatief Trees for Traffic is een maatschappelijk verantwoord initiatief van Online Ticket en is gestart in 2011. Het project biedt klanten de mogelijkheid mee te helpen aan een schoner milieu terwijl zij toch veilig en comfortabel met de bus naar een evenement gaan. Voor een kleine bijdrage van EUR 2,00 wordt uw boom geplant ergens in een bos in Nederland. Het blijkt een succesvol initiatief te zijn. In 2011 kochten 850 klanten samen 4.500 bomen en inmiddels zijn er in 2014 al 2.055 mensen geweest die hier aan mee deden. In vier jaar tijd gaven al 7.742 mensen een donatie! Plant een boom voor een beter milieu In Nederland bezoeken jaarlijks duizenden mensen vele, verschillende evenementen.

Lees meer