• menu

Dreamfields 2017

Datum geplaatst: 08-02-17

Dreamfields Festival krijgt er in 2017 een zusje bij. Dit jaar kun je namelijk niet een maar twee dagen genieten van Dreamfields Festival. Naast de spectaculaire zaterdag zoals we die gewend zijn van Dreamfields presenteert Matrixx dit jaar voor het eerst ook Dreamfields Sunday!

Op Dreamfields Sunday komen drie area’s in de welbekende prachtige Dreamfields sfeer met een mix van live-artiesten, pop, dance, feest en foute muziek van de DJ’s van Q-Music.

Net als voorgaande jaren verzorgd OnlineTicket de voorverkoop van parkeer- en pendelbustickets voor Dreamfields Festival en kunnen ook organisatoren van busreizen weer bij OnlineTicket terecht voor alle touringcarinformatie. Heb je geen eigen vervoer en geen zin om met de trein te reizen? Dikke kans dat ons zusje Event Travel je in je eigen woonplaats kan ophalen met één van hun touringcars.

Naast OnlineTicket en Event Travel wordt de Safety Group bij Dreamfields ook vertegenwoordigt door Traffic Support Events voor het verkeersmanagement en Crowd Support voor de beveiliging.