• menu

Safety Group team Blue, Green, Yellow en Red op Hard Bass

Datum geplaatst: 08-02-17

De frequente bezoeker van Hard Bass weet dat dit hardstyle-event ieder jaar in het teken staat van vier gelegenheidsformaties: team Green, team Yellow, team Red en team Blue. Afgelopen zaterdag waren ook wij vanuit de Safety Group aanwezig met onze eigen vier teams. Niet achter de draaitafels, wel achter de schermen. Om te zorgen voor optimale bereikbaarheid en veiligheid van dit evenement.

Traffic Support was hierin natuurlijk ons Team Yellow, niet te missen in de gele outfits. Onze verkeersregelaars zorgden ervoor dat de tienduizenden bezoekers van het uitverkochte Hard Bass ten eerste het feestje konden vinden en ten tweede hun auto vlotjes konden parkeren, aan de hand van een goed doordacht verkeers- en vervoersplan. Vervolgens was het aan onze team Blue (met grijs) in de vorm van Crowd Support om de veiligheid en sfeer van het evenement te bewaken.

Team Event Travel en OnlineTicket
Om het verhaal compleet te maken benoemen we Event Travel en OnlineTicket vervolgens tot onze Team Red en Green. Waar Event Travel bussen vol uitgelaten partygangers van en naar de Gelredome bracht, zorgde Online Ticket ervoor dat het parkeren nóg soepeler verliep, door de verkoop van parkeerkaarten en het maken van inventarisaties van verwachte aantallen touringcars.

Sterke schakels
Hard Bass geeft hiermee een mooi voorbeeld van hoe vier van onze bedrijfsonderdelen samen een krachtig geheel vormen. Door optimale samenwerking van onze teams werd de organisatie van Hard Bass een boel werk uit handen genomen, zodat zij zich konden focussen op dat waar ze goed in zijn: een geweldig feest neerzetten met phat beats only. En hoe! Het is b2s weer meer dan gelukt. Wij zijn blij dat wij hieraan mochten bijdragen.