• menu

Trees for traffic succesvol initiatief

Datum geplaatst: 10-02-15

 Trees for Traffic succesvol initiatief
Trees for Traffic is een maatschappelijk verantwoord initiatief van Online Ticket en is gestart in 2011. Het project biedt klanten de mogelijkheid mee te helpen aan een schoner milieu terwijl zij toch veilig en comfortabel met de bus naar een evenement gaan. Voor een kleine bijdrage van EUR 2,00 wordt uw boom geplant ergens in een bos in Nederland. Het blijkt een succesvol initiatief te zijn. In 2011 kochten 850 klanten samen 4.500 bomen en inmiddels zijn er in 2014 al 2.055 mensen geweest die hier aan mee deden. In vier jaar tijd gaven al 7.742 mensen een donatie!

Plant een boom voor een beter milieu
In Nederland bezoeken jaarlijks duizenden mensen vele, verschillende evenementen. Al deze mensen, zowel bezoekers als organisatoren, leveranciers en artiesten, reizen van en naar deze evenementen. Door al dat vervoer rondom evenementen wordt er veel CO2 uitgestoten en dit komt ons klimaat niet ten goede. Sterker nog, dit is een belangrijke oorzaak voor de klimaatverandering. Trees for Traffic maakt het daarom mogelijk hier als klant iets voor terug te doen. In 2014 spande Awakenings de kroon. Hier werden maar liefst 376 bomen gekocht!

Doe mee!
Hoe leuk is het om uw reis te compenseren door het aanplanten van een boom? Zo kunt u veilig en gemakkelijk naar een evenement en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu. Een mooie win- win situatie dus. Wilt u meer weten over uw bijdrage aan een nieuw evenementenbos? Klik hier voor meer informatie.