• menu

Milieucompensatie

 In Nederland worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd, die worden bezocht door duizenden mensen. Al deze mensen, zowel bezoekers als organisatoren, leveranciers en artiesten, reizen van en naar deze evenementen. Als gevolg van dit vervoer rondom evenementen, wordt er CO2 uitgestoten, wat een belangrijke oorzaak is voor de klimaatverandering. Trees for Traffic maakt het mogelijk om deze reis te compenseren door het aanplanten van bomen en draagt zo bij aan een klimaat neutrale samenleving!

Via OnlineTicket krijgen bezoekers van een evenement de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan Trees for Traffic. Bij de aanschaf van een parkeer- of pendelbusticket kan de bezoeker voor slechts € 2,- zijn of haar eigen reis compenseren voor een beter milieu!

Trees for Traffic steunt met de bijdragen via OnlineTicket.nl de aanplant van extra bossen in Nederland. Deze bossen worden door Staatsbosbeheer geplant en onderhouden. Zo draagt jouw bezoek aan een feestje bij aan een nieuw evenementenbos!