KNVB Bekerfinale PEC Zwolle - Ajax

De Kuip

Voor de bekerfinale tussen PEC Zwolle en – Ajax heeft OnlineTicket in opdracht van PEC Zwolle het ticketing van de PEC Zwolle supporters in zijn geheel op zich genomen. 

Zoals bij elk sportevenement zijn er diverse kaarten beschikbaar voor de diverse doelgroepen. Denk hierbij aan de combitickets voor seizoenkaarthouders, kaarten voor clubcardhouders, de business club, de skyboxen en kaarten voor sponsors.Om naar alle doelgroepen duidelijk te communiceren hoe en wanneer zij hun kaarten konden aanschaffen, was er een website, speciaal voor de opdrachtgever gelanceerd. Hier konden de seizoenkaarthouders onder andere, na het invullen van de barcode op hun seizoenkaart, hun kaarten vroegtijdig aanschaffen. Het was ook mogelijk om verzoeken in te dienen met betrekking tot het reizen als groep in één bus. 

Nadat dit traject volledig was doorgelopen, kon de boeking op dezelfde website worden betaald door middel van iDEAL en creditcards.Daarnaast hield zusterorganisatie VervoersProjecten Nederland zich bezig met vervoeren van de supporters. Dit hield in dat er ruim 15.000 PEC Zwolle supporters vanuit Zwolle met bussen naar de Kuip in Rotterdam moesten worden gebracht. In combinatie met zusterorganisatie VervoersProjecten Nederland is ervoor gezorgd dat alles naar wens is verlopen.