Bus

Flixbus

Kom naar Designer Outlet Roermond met de Flixbus! Boek één van de directe verbindingen met dagelijkse vertrektijden van steden zoals Amsterdam, Eindhoven, Aachen, Dortmund, Essen, Dusseldorf, Bochum, Monchengladbach. Ticket prijzen starten vanaf €7. 

Het is simpel! Boek je tickets via Flixbus en geniet van een comfortabele rit naar je favoriete shopbestemming.

Auto

Om ons eenvoudig te vinden, gebruik je het adres Stadsweide 2 in Roermond. We zijn tevens goed te bereiken vanuit Eindhoven en Maastricht; het is slechts 45 minuten rijden.

Nieuwe aansluiting

Er is een nieuwe aansluiting (rotonde) geopend die de N280 en de Mijnheerkensweg met elkaar verbindt en daardoor de bereikbaarheid van ons Outlet centre verbetert. We raden bezoekers die ons willen bereiken via de A73 en N280 aan om gebruik te maken van deze nieuwe rotonde om eenvoudig onze parkeerfaciliteiten te kunnen bereiken.

Adult automotive

Parkeren:

We hebben meer dan 6500 parkeerplaatsen tot onze beschikking, waaronder een grote, overdekte parkeergarage. Zo kun je te allen tijde eenvoudig en goedkoop parkeren. Je hoeft namelijk maar €3 te betalen voor een hele dag (pinnen en contant betalen zijn beide mogelijk). Tevens zijn er tientallen oplaadpalen voor Tesla's en andere elektrische auto's (let op: het is momenteel helaas niet mogelijk om een Renault Zoë & KIA SOUL op te laden).

  •  Parkeren voor invaliden parkeren in P1
  •  Electrische oplaadstations beschikbaar bij P1

Openbaar Vervoer

Het treinstation van Roermond ligt op slechts 15 minuten lopen van Designer Outlet Roermond. Iedere 30 minuten vertrekt er een trein vanaf Amsterdam en Maastricht. 

Aanbieding Discover Holland

Speciaal via onze partner Discover Holland kun je comfortabel van elk treinstation in Nederland naar hartje Roermond reizen voor slechts €19 p.p. (dagretour). Deze aanbieding is geldig tot 2 januari 2020.

Discover Holland

1

Met privévervoer

Je kunt ook gebruik maken van onze privé-vervoersservice via Taxi Roermond. Gelieve 24 uur van tevoren te boeken via de onderstaande link.

Naar de website

Groepsboekingen

Groepen vanaf 15 personen krijgen extra voordelen, zoals een Fashion Passport voor iedereen in de groep (goed voor 10% extra korting), gratis parkeren en een gratis lunch voor de groepsleider en de buschauffeur.

Neem contact op

Aanmelden touringcars

Touringcars aanmelden? Klik op de onderstaande button en vul het aanmeldformulier in!