Met de touringcar module van OnlineTicket wordt vooraf in kaart gebracht hoeveel touringcars er komen, waar deze vandaan komen, hoe laat zij arriveren en of zij willen parkeren. Bovendien worden alle chauffeurs netjes geïnformeerd over de te kiezen route en andere aandachtspunten. 

OT

Voor het inventariseren van de informatie maakt OnlineTicket een speciale aanmeldpagina, gelinkt aan de website van het evenement, waar busmaatschappijen (en particulieren die een busreis organiseren) de touringcars aanmelden.OnlineTicket verstuurt voorafgaand aan het evenement proactief een mailing naar alle Nederlandse touringcarmaatschappijen en nationale en internationale reisorganisatoren om hen erop te wijzen zich aan te melden. Velen van hen zijn inmiddels gewend zich via OnlineTicket aan te melden voor de laatste informatie. Vaak wordt deze aanmelding gestimuleerd door aangemelde touringcars een gratis parkeerticket mee te zenden en op locatie een parkeertarief te hanteren. Aangemelde touringcars ontvangen per e-mail een document waarin de belangrijkste informatie (route, parkeermogelijkheden, etc.) verzameld is.Opdrachtgevers kunnen met hun eigen login 24/7 inloggen in de backoffice van OnlineTicket om precies te zien welke aanmeldingen binnen zijn gekomen. Ook informatie over vertrekplaatsen, bezoekersaantallen en aankomsttijden is hierbij volledig inzichtelijk.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!